U bent van harte welkom

Om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen

op ons gastvrij park

Genieten en ontspannen in een groene omgeving, het hele jaar door.

Uw eigen vaste plaats op een Brabants park

Op de Meysberg vindt u gegarandeerd een plek die bij u past! Het park bestaat uit twee terreinen.

Eén gedeelte is geheel autovrij. U parkeert uw auto op het centrale parkeerterrein. De volwassen begroeiing zorgt voor veel privacy en geven het terrein een groene uitstraling. De staanplaatsen zijn opgesteld op gezellige velden en aan een lange laan waar voldoende ruimte is voor de kinderen om te spelen.
Het andere gedeelte biedt meer luxe waar ieder kavel een eigen parkeerplaats heeft, met alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. Hier kunt u alleen NIEUW plaatsen. 
LA DOLCE VITA:   genieten van het leven, een bourgondisch bestaan leiden. 

De sfeer is gemoedelijk en rustig. Op het terrein vindt u onder andere een verwarmd toiletgebouw, 2 grote speeltuinen voor alle kinderen en 1 kleine speeltuin voor onze allerkleinste kinderen, waar zij naar hartelust kunnen spelen en chillen, een buitenzwembad met grote speelfontein, beiden verlicht, een gezellig bruin café met groot terras en mooi podium..
De Meysberg is geen feestcamping, maar u vindt bij ons de rust en ruimte, u kunt bij ons heerlijk ontspannen, en af en toe genieten op ons terras met een drankje en een hapje, het zwembad, en ons compacte maar uitdagende recreatieprogramma wat overdag  in weekenden en vakanties, wordt aangeboden.