Het hele jaar open

Altijd welkom in uw eigen vakantiehuis!

Ontdek De Meysberg

Recreatieprogramma tijdens de vakanties

Faciliteiten van het chalet- en caravanpark

terras voor site.jpg

Horeca op het park

Op de Meysberg bent u thuis in Brabant. En natuurlijk hoort daar de pure Brabantse gezelligheid bij. 
En die vindt u terug in een gezellige bruin cafeetje met groot terras, Het Barreke, op het centrale plein. De horeca wordt gerund door de eigenaren zelf.
Een eenvoudige, maar heerlijke platemaaltijd op het terras of binnen in de bar, een lekker kopje koffie of een drankje terwijl u kunt genieten van ons aanbod aan activiteiten: hier bent u altijd welkom voor een dosis Brabantse gezelligheid!

Bovendien kunt u bij het afhaalloket terecht voor een frietje met of zonder een heerlijke snack, of een lekker ijsje.

De horeca is alleen geopend in het seizoen op zaterdagen, feestdagen en de schoolvakanties. Buiten de vakanties kunt u terecht in het gezellige Chaam.

zwembad voor site.jpg

Buitenzwembad

Natuurlijk is geen vakantie(t)huis compleet zonder zwembad. Daarom kunt u, bij mooi weer, heerlijk afkoelen in het vernieuwde buitenzwembad op het centrale plein op de Meysberg. Er is ook een heuse water-speelfontein gerealiseerd voor veel speelplezier.
De kinderen kunnen hier urenlang spetteren, spartelen en plonzen, terwijl u op de naastgelegen zonneweide
een oogje in het zeil houdt of geniet op het tegenover gelegen terras, van een heerlijk drankje, een goed boek en de zon.

En als de kleintjes na al dat geplons honger krijgen, kunt u hen verwennen met een ijsje of een frietje uit de afhaalcafetaria.

 

touwtrekken.jpg

Animatie en recreatie

Wat is er heerlijker dan vanaf het terras met een drankje kijken naar uw kinderen die op blote voeten spelen in het zand van de  speeltuinen op het terrein? Hier kunnen zij urenlang schommelen, zandkastelen bouwen en spelletjes doen met alle kampeervriendjes en –vriendinnetjes. Of gewoon lekker chillen.

Of u doet samen met uw kinderen mee met een van onze leuke activiteiten die worden georganiseerd. Ieder seizoen is er voor alle leeftijden wel iets te beleven en te doen.
En ondertussen geniet u op het terras van een kop koffie of een drankje, met een lekker hapje.

In de schoolvakanties worden er gezellige, sportieve activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, en zijn er diverse middagen met muziek en entertainment.