Het hele jaar open

Altijd welkom in uw eigen vakantiehuis!

Ontdek De Meysberg

Recreatiewerk tijdens de vakanties

Faciliteiten van het chalet- en caravanpark

Horeca op het park

Op de Meysberg bent u thuis in Brabant. En natuurlijk hoort daar de pure Brabantse gezelligheid bij. 
En die vindt u terug in een gezellige bruin cafeetje, Het Barreke, op het centrale plein. De horeca wordt gerund door de eigenaren zelf.
Een eenvoudige, maar heerlijke platemaaltijd op het terras of binnen in de bar, een lekker kopje koffie of ’s avonds een drankje terwijl u kunt genieten van een keur aan activiteiten: hier bent u altijd welkom voor een dosis Brabantse gezelligheid!

Bovendien kunt u bij het afhaalloket elke dag terecht voor een frietje, een eenvoudige meeneemmaaltijd of een lekker ijsje.

De horeca is alleen geopend in de schoolvakanties. Buiten de vakanties kunt u terecht in het gezellige Chaam.

Buitenzwembad

Natuurlijk is geen vakantie(t)huis compleet zonder zwembad. Daarom kunt u, bij mooi weer, heerlijk afkoelen in het buitenzwembad op het centrale plein op de Meysberg. De kinderen kunnen hier urenlang spetteren, spartelen en plonzen, terwijl u op het naastgelegen terras een oogje in het zeil houdt en geniet van een heerlijk drankje, een goed boek en de zon.

En als de kleintjes na al dat geplons honger krijgen, kunt u hen verwennen met een ijsje of een frietje uit de afhaalcafetaria.

 

Animatie en recreatie

Wat is er heerlijker dan vanaf het terras met een drankje kijken naar uw kinderen die op blote voeten spelen in het zand van de grote speeltuin op het terrein? Hier kunnen zij urenlang schommelen, zandkastelen bouwen en spelletjes doen met alle kampeervriendjes en –vriendinnetjes.

Of u doet samen met uw kinderen mee met een van onze diverse leuke activiteiten die worden georganiseerd door zowel een professioneel recreatieteam, als door een vrijwilligersteam. En ondertussen geniet u in het bruin café of op het terras van een kop koffie of een wijntje.

In de schoolvakanties worden er  diverse gezellige, sportieve activiteiten georganiseerd voor het hele gezin.