Het hele jaar open

Altijd welkom in uw eigen vakantiehuis!

Ontdek De Meysberg

Dicht bij de Belgische grens

Ontdek het zuiden van Brabant

Beleef de natuur

Chalet- en stacaravanpark De Meysberg ligt in  de gemeente Alphen-Chaam in het mooie Brabant. Deze gemeente is in 2010 uitgeroepen tot CITTASLOW-Gemeente. Dit is een internationaal keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuur en identiteit tot de top behoren.

En dit zegt eigenlijk al genoeg: de omgeving van het park is om door een ringetje te halen. Authentiek, groen en adembenemend mooi. Dit is de ideale plek om even bij te komen van de dagelijkse beslommeringen in uw eigen vakantie(t)huis!

VVV Alphen-Chaam

Het dorpje Chaam

Het dorp Chaam ligt in het hart van de groene driehoek Breda, Tilburg en Turnhout, België. Chaam is bekend om zijn uitgestrekte bossen, het bekenstelsel en natuurlijk de Acht van Chaam.

De wielerwedstrijd die de eerste woensdag na de Tour de France traditiegetrouw in Chaam gereden wordt. Maar er is meer. Brabant staat bekend om zijn Bourgondische karakter. Vandaar ook dat u hier in de omgeving bij ontelbaar veel boerderijen achterom kunt lopen en de lekkerste, verse streekproducten kunt halen.

En met die streekproducten worden ook heerlijke culinaire hoogstandjes gemaakt in de diverse restaurants in de omgeving. Fijnproevers zijn hier dus aan het juiste adres.

België op een steenworp afstand

Brabant ligt op de grens van België en vanuit Chaam bent u binnen een kwartiertje over de grens met onze zuiderburen. Belgische steden als BrusselGentAntwerpenMechelen en Turnhout staan garant voor urenlang winkelplezier of een gezellige dag cultuursnuiven.

En voor wie liever dicht bij huis blijft: stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en verken op uw gemak de adembenemende, groene omgeving van Chaam. Elk jaargetijde is hier prachtig en er is altijd wel iets nieuws te zien en te ontdekken.

Kortom: wilt u elk jaar genieten van de oneindige mogelijkheden van Chaam en Brabant? Dan is een chalet op de Meysberg écht iets voor u!

Attractieparken lekker dichtbij

Chalet- en stacaravanpark De Meysberg ligt ook dicht in de buurt van een aantal grote attractieparken, o.a. De Beekse bergenEfteling en Bobbejaanland.