Uw tijdelijke woonruimte in Brabant

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte in Brabant? Dan bieden wij u een passende oplossing bij die zoektocht. Bij ons gezellige chaletpark, De Meysberg in Chaam, bieden we u namelijk de gelegenheid om een tijdelijke woonruimte te betrekken. Bij ons kiest u voor een groene, gezellige en praktische woonomgeving die geschikt is voor alleenstaande en gezin met of zonder kinderen. Zo kan u bijv. bij ons huren ter overbrugging tussen 2 huizen.

Wat voor tijdelijke woonruimte bieden wij

Een woonruimte, tijdelijk of niet, dient nu eenmaal aan bepaalde criteria te voldoen. Als het een strategische ligging moet hebben, dan zit u bij ons als gegoten. Chaam ligt namelijk onder de rook van Breda en op nog geen half uur rijden van Tilburg. Onze mogelijkheid in een tijdelijke woonruimte dient zich aan in de vorm van een chalet , van alle gemakken voorzien. We hebben verschillende types, maar al onze chalets zijn voorzien van 2 slaapkamers, douche en toilet. Ze zijn allemaal geisoleerd, gestoffeerd en gemeubileerd. Ook Cv is aanwezig.

Helaas zijn huisdieren en roken niet toegestaan in onze verhuurchalets.

Als vakantiepark in Brabant vinden we het daarnaast ook van groot belang om een mooie en prettige omgeving te bieden. Er is dan ook veel zorg en aandacht voor ons vakantiepark, zodat alles mooi en netjes onderhouden blijft.

Kies voor de best mogelijke tijdelijke woonruimte

Een tijdelijke woonruimte kan om meerdere redenen nodig zijn, bijvoorbeeld wanneer u onverwacht op zoek moet naar nieuwe woonruimte in Brabant. Maar ook bieden we tijdelijke woonruimte in Brabant aan wanneer u bijvoorbeeld uw huis verkocht hebt en nog geen zicht hebt op een nieuwe woning. Of wanneer uw nieuwe woning pas over enkele weken of maanden bewoonbaar is. Door te kiezen voor een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark, verzekerd u zich ervan dat u een prettig dak boven het hoofd heeft. Wilt u graag meer informatie over een tijdelijke woonruimte bij ons in Brabant? We informeren u graag!