Mooi Chalet op U7

Terug
Prijs:
€ 57.500,- inclusief staangeld 2022 en overdrachtskosten

ZEER MOOI EN PERFECT ONDERHOUDEN CHALET OP U7

Zeer mooi en perfect onderhouden kunststof chalet met bijpassende ruime berging. Het chalet heeft een blijvend vrij uitzicht op kavel U7, 177m2.  Ruime parkeerplaats direct bij het chalet. Het chalet staat op het nieuwe gedeelte van het chaletpark “de Meysberg” in Chaam en is instap klaar. 
Het is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en cv met eigen ketel.
Woonkamer met schuifpui uitkomend op een verhoogd terras. Compleet ingerichte keuken, twee slaapkamers en volledige badkamer met afsluitbare douche, badkamermeubel, toilet en designradiator. 
In 2019 geheel opnieuw aangelegde tuin, bestrating, borders en beplanting. In 2021 nieuwe erfafscheiding (hekwerk met hedera  klimplanten).
Het chalet wordt aangeboden compleet gemeubileerd met inventaris, tuingereedschap en tuinmeubelen inclusief opberg tuinbox. 
Het chaletpark biedt alle mogelijke comfort en diensten (kabel TV en internet, vaste aansluiting gas, water en licht). Er kan het gehele jaar door op een prettige manier gerecreëerd worden. 

INTERESSE? LAAT HET ONS WETEN.

Interesse? Laat het ons weten.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.