Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Genieten van uw eigen droomchalet
Verhuur van stacaravans en chalets

Chalet- en stacaravanpark De Meysberg in Noord-Brabant

Droomt u van een eigen vakantiehuis? Een plek waar u, het hele jaar door, tot rust kunt komen en kunt genieten van een heerlijke vakantie? Kom dan eens langs in Chaam, een gezellig dorp in Brabant, op de grens met België.

Op Chalet- en stacaravanpark De Meysberg wordt uw droom werkelijkheid. Of u nu zoekt naar een gemoedelijke plek waar de kinderen kunnen spelen met hun campingvriendjes- en vriendinnetjes of naar een splinternieuwe accommodatie voorzien van alle gemakken die u zich maar voor kunt stellen: hier bent u aan het juiste adres!

Rust, groen, cultuur en culinaire hoogstandjes: ze zijn allemaal binnen handbereik in het mooie Chaam en omgeving. De Brabantse gastvrijheid staat hier natuurlijk voorop; u voelt zich hier direct thuis en kunt rekenen op persoonlijke aandacht van de eigenaren.

Dus laat de dagelijkse beslommeringen achter u en kom het hele jaar door helemaal tot rust in uw tweede thuis in het mooie Chaam.

Tot ziens op de Meysberg!

logo-cityslow
Alles van Aplhen-Chaam
Winter op de Meysberg

Heerlijk op de Meysberg

  • Autovrij
  • Auto- en fietsvrij speelplein
  • Binnenspeeltuin
  • Zwembad
  • Veel groen
  • Goed verzorgd sanitairgebouw
  • Afhaalcafetaria met terras
Boerderij Snijders

Luxe plaatsen

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van Chalet- en stacaravanpark De Meysberg. Hier is plaats voor 63 spiksplinternieuwe, hypermoderne chalets, waar u het hele jaar door kunt recreëren. Het terrein ligt tegenover het bestaande park en zal een mediterrane uitstraling krijgen.

Uiteraard kunt u gebruik maken van alle voorzieningen op het park en alle chalets worden voorzien van elektra, rioolaansluiting, gasnet, water, CAI-aansluiting en internet. Ook is er ruimte voor een privéparkeerplaats bij uw staanplaats.

U kunt zelf uw stacaravan of chalet samenstellen bij de door ons geselecteerde leveranciers, mits ze voldoen aan de toelatingseisen en passen bij de uitstraling van het park en de door u geselecteerde standplaats.

Lees meer…